C.C. Total Cons dispune de personal calificat atat pentru activitatile de conducere, marketing, aprovizionare, financiar-contabile, cat si pentru activitatile de productie. Succesul comercial al firmei se datoreaza atat calitatii serviciului prestat dar si abilitatilor personale si spiritului de echipa ce caracterizeaza pe toti membrii societatii.

Toti clientii nostri sunt tratati cu acelasi respect si consideratie, indiferent de valoarea serviciului prestat, urmarindu-se continu obtinerea satisfactiei acestora prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

C.C. Total Cons dispune de echipamente moderne si performante necesare desfasurarii activitatilor de fabricatie a articolelor din material plastic, sau din alte materiale specifice.

Societatea detine spatii dotate, amenajate corespunzator si toate utilitatile nacesare desfasurarii activitatilor specifice obiectului principal de activitate, in concordanta cu reglementarile nationale in domeniu si cu tehnologiile utilizate.

Prin activitatea pe care o desfasoara, C.C. Total Cons are in vedere satisfacerea cerintele tuturor participantilor la afacere: actionari, angajati, furnizori, comunitate si clienti.
Principalul obiectiv al C.C. Total Cons este obtinerea satisfactiei clientilor sai, conditie de baza pentru bunul mers al afacerii.
- Acasa  - Despre noi - Portofoliu clienti  - Produse  - Galerie foto  - Contact  -

Va multumim pentru alegerea facuta !

   

Realizat de @2012-2020
Continutul acestui site este protejat, trebuie sa respectati drepturile de autor specificate!
CC Total Cons amenajari interioare amenajari exterioare Harta site Harta site | Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
CC Total Cons amenajari interioare amenajari exterioare - Tur Virtual